Yli 200€ tilauksiin -10%

CozyCoats Vastuullisuus

Kankaamme ovat saaneet alkunsa muovipulloista!

Päätimme valita ekologisimman ratkaisun ja valita kankaiksemme kierrätetymmän vaihtoehdon – kankaiden valmistusprosessissa hylätyistä muovipulloista tehdään hiutaleita, joista saadaan kuitua, lankaa ja lopulta lopputuotteena laadukasta kangasta.

Laatu heikkenee kierrätysmateriaaleissa?

Helposti mielikuva kierrätysmateriaaleista voi olla negatiivinen laadun suhteen – ajatellaan kankaiden olevan heikompia tai hatarampia, vaikkei tämä todellakaan pidä enää paikkaansa! CozyCoats huolehtii kankaiden kestävyydestä sekä laadukkaasta käsituntumasta jokaisen takin kohdalla – haluamme tuotteiden elinkaaren olevan mahdollisimman pitkiä!

Aidossa käytössä testatut tuotteet

Kaikki tuotteemme on testattu tiukimmissa kenttäolosuhteissa tinkimättä mistään ja takaammekin ylpeänä mahdolliset materiaali- ja käsityövirheet.

Täällä me CozyCoats:ssa olemme omistautuneet valmistamaan markkinoiden parhaat koiratarvikkeet. Jos CozyCoats-tuotteessasi on jotain vikaa, pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisuuksiemme mukaan.

Jos olet saanut CozyCoats-tuotteen, jossa epäilet olevan vikaa, ilmoita siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti(at)cozycoats.fi.

CozyCoats hyväksyy väitteet tuotteista, jotka on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä tai CozyCoats.fi -sivuston kautta.

Takuumme kattaa vain valmistus- ja materiaalivirheet eikä sisällä vahinkoja, jotka aiheutuvat jostakin seuraavista seikoista:

  • Tuotteen väärä käyttö tai väärinkäyttö
  • Pureskelun, puhdistuksen, purkamisen ja muutosten aiheuttamat vahingot
  • Normaalin kulumisen, väärinkäytön tai tulipalon aiheuttamat tai edellä mainittujen seurauksena olevat vahingot.

Tuotantoketjumme muodostuu raaka-aine- ja osavalmistuksesta, tuotteen kokoonpanosta, varastoinnista ja jakelusta. Raaka-aineemme saapuvat tänne Ouluun, minkä jälkeen suoritamme huolellisen tarkastuksen ja varmistamme materiaalien 100% ekologisuuden ja Öko-Tex-standardi 100:n toteutumisen. Toimittajamme ovat luonnollisesti velvoitettuja sisällyttämään testiraportit ja sertifikaatit jokaiseen lähetyserään.

Kaiken valmistuksesta jakeluun hoidamme me itse täällä Oulussa kotimaisin resurssein.

Tehdään yhdessä kestävämpiä valintoja – tyylikkäästi. ❤